Liste de intretinere logo

Ce găsesc asociațiile la listedeintretinere.ro?

5/5

O echipă atestată și cu

experiență în contabilitatea

asociațiilor de proprietari!

5/5

Asistență juridică legată de

contabilitatea asociațiilor de

proprietari pe legea 196/2018!

5/5

Atenție sporită și

dublă verificare pentru

evitarea erorilor!

5/5

Rapiditate în comunicare

și soluționare de probleme!

De ce aleg asociațiile de proprietari serviciul nostru?

1. Pentru a beneficia de un serviciu inovator și foarte transparent! Serviciul de care beneficiază este un serviciu adaptat secolului 21, un serviciu digitalizat și foarte transparent. Proprietarii care beneficiază deja de acest serviciu se declară foarte mulțumiți de faptul că își pot declara contoarele direct în contul lor personal, că pot plăti întreținerea online cu cardul și de multe alte avantaje.

2. Pentru că au acces oricând la toată contabilitatea asociației! Toate persoanele din asociație beneficiază de un cont online personal unde pot accesa toată contabilitatea asociației. Conturile sunt special create pentru fiecare funcție din asociație în parte: proprietar, președinte, cenzor și pot fi accesate de pe calculator, tabletă și chiar telefonul mobil.

3. Pentru că știu că datele lor sunt în siguranță! Programul pe care îl folosim este un program online iar toate datele sunt salvate în timp real și simultan pe mai multe servere. Așadar, datorită faptului că nu este un program care se instalează într-un calculator, nu există riscul pierderii datelor dacă acel calculator se strică, se virusează sau are alte probleme.

Pentru că nu ne ocupăm de administrarea tehnică decât în cazuri excepționale, serviciul nostru se adresează în principal asociațiilor de proprietari care:​


1. Au deja un administrator și doresc externalizarea serviciului de contabilitate și/sau administrare financiară.

2. Au un gospodar care monitorizează clădirea și păstrează direct legătura cu prestatorii de servicii tehnice.

3. Au un președinte implicat care se ocupă și de partea tehnică.

4. Au direct contracte de mentenanță pentru instalațiile sanitare și instalațiile electrice.

Care sunt pașii pentru începerea unei colaborări?


1. Ia legătura cu noi ca sa iți explicăm totul mai în detaliu și să obții o ofertă de preț adaptată nevoilor asociației tale. Colaborarea poate fi în totalitate online sau cu predare fizică de documente, în funcție de nevoile asociației.

2. Ne anunți dacă oferta a fost acceptată de către asociație și se dorește începerea colaborării iar noi revenim cu propunerea noastră de contract de prestări servicii către reprezentantul asociației.

3. Punem la punct împreună cu reprezentantul asociației o procedură pe care o urmăm lunar. În această procedură stabilim toate particularitățile asociației astfel încât să ne asigurăm că nu vor apărea erori. Procedura se actualizează și în timpul colaborării ori de câte ori este necesar.

4. Lunar ne sunt trimise documentele ocazionale care nu ajung direct la noi de la furnizorii asociației iar din momentul în care avem toate documentele necesare prelucrării unei luni, ne rezervam maxim 3 zile lucrătoare pentru a face lista de plată și toată partea contabilă. După finalizarea documentelor, acestea vor fi trimise către reprezentantul asociației online sau în format fizic, în funcție de cum s-a stabilit la începutul colaborării.

5. Suntem la dispoziția asociației oricând apar întrebări pe partea de legislație sau de contabilitate, întrebări venite din partea proprietarilor, președinților sau cenzorilor.

6. Periodic, cerem feedback despre serviciul pe care îl oferim și ținem cont de el, astfel încât să ne asigurăm că asociațiile beneficiază de un serviciu corect, exact așa cum și-l doresc.

Dacă ți se pare interesant dar încă nu ești hotărât, ia legătura cu noi chiar și pentru o simplă discuție!

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne sunați la numărul de telefon afișat!

Sau pe email: